Sessions informatives

Si vols fer voluntariat amb Amics de la Gent Gran a Barcelona: Vine a una sessió informativa!

Periòdicament, organitzem sessions informatives a la nostra seu del carrer d'en Grassot 3, a Barcelona, on donem informació més personalitzada sobre les nostres activitats i serveis. Les properes dates les trobaràs al desplegable del formulari de sota. Confirma’ns la teva assistència enviant-nos aquest formulari o bé trucant al 93 207 67 73.

 

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que les teves dades passaran a formar part dels fitxers titularitat de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN amb la finalitat de tramitar la teva sol·licitud de voluntariat i rebre informació per qualsevol via, inclosa l'electrònica, sobre la FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN. Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició pots dirigir-te per escrit a C/ Grassot 3, 1er pis CP 08025 Barcelona.


Los campos marcados con * son requeridos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por favor escriba el siguiente código de seguridad:
...

 

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.