Serveis al voluntari/a Imprimeix Correu electrònic

 

Suport

 

Suport al voluntariatLes persones voluntàries mai no es troben soles en el desenvolupament de la seva tasca. Amics de la Gent Gran disposem d’un equip tècnic que està permanentment al servei dels voluntaris per oferir-los suport i atendre els seus dubtes o necessitats. Sempre es poden posar en contacte amb les responsables de Voluntariat i de l’equip d'Acció Social de l’entitat, per resoldre qualsevol incidència del servei i fer seguiment dels casos. Trobaràs tots els seus contactes a l'apartat Organigrama.

 

Formació


FormacióAmics de la Gent Gran també som Escola de formació de voluntariat reconeguda per la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat. Per a nosaltres la formació és:

  • Un dret del voluntari per poder desenvolupar la seva tasca, tal i com s’estableix en la Carta del Voluntariat.
  • Un camí a la participació, la formació ha de promoure un espai on posar en comú les experiències com a font d’aprenentatge per a la millora de les nostres actuacions.
  • Un espai per a la reflexió dels valors que ens porten a l’acció solidària, a l’hora que ens ajuda en el nostre creixement personal.

En aquest sentit, elaborem un Pla de formació anual per tal que tots els voluntaris de l’entitat puguin gaudir de diferents accions formatives, oferint un ampli ventall de cursos i tallers que s’adeqüin a les necessitats de formació tenint en compte els serveis i activitats que es desenvolupin.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.