Fes de voluntari. Drets i deures del Voluntaris Imprimeix Correu electrònic

Carta del Voluntariat

Amics de la gent gran ens adherim a la Carta del Voluntariat, reconeguda i adoptada pel Parlament de Catalunya en la seva Resolució 98/V. 29 Maig 1996, i que va ser proclamada en el Primer Congrés Català del Voluntariat, reunit a Barcelona el 29 d'Octubre de 1995. Aquesta carta ha estat inspirada basant-se, entre d’altres, en les recomanacions del Consell d'Europa i del Parlament Europeu sobre Voluntariat, en la Carta Europea per als Voluntaris proposada per Volonteurope i en la Declaració Universal sobre el Voluntariat proclamada al Congrés Mundial per iniciativa de la IAVE.

Carta del Voluntariat

 

Carta de la Federació

D’altra banda, i com a membre de la Federació Internacional dels Petits Frères des Pauvres s’adhereix a la Carta d’aquesta associació, adoptada a l’Assemblea General de 20 de juny de 1998.

Carta de la Federació

 

 

Tornar a l'article Per què ser voluntari?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.