Crida per fer voluntariat amb persones grans a Cambrils Imprimeix Correu electrònic

Nadal-2014-cambrils-MartaCoca 7593

© Marta Coca

Amics de la Gent Gran desenvolupem la nostra acció social i de sensibilització a Cambrils des del 1999 i volem seguir creixent per intentar que no hi hagi al municipi cap persona gran que estigui sola contra la seva voluntat. Busquem persones que vulguin fer voluntariat amb nosaltres, tant acompanyant a persones grans soles com també amb tasques de gestió i creixement de l'entitat a la delegació de Cambrils.

A QUI ACOMPANYEM?: El perfil majoritari de les persones que acompanyem és el d’una persona més gran de 65 anys de Cambrils, que pateix les conseqüències de la soledat.

QUAN?: Qualsevol dia de la setmana al matí o a la tarda. Es requereix un compromís continuat per desenvolupar aquesta tasca.

ON?: Actualment necessitem voluntaris/es que ens ajudin a acompanyar més persones grans a Cambrils i/o realitzin tasques de gestió.

QUI?: Persona més gran de 18 anys solidàries i compromeses amb les persones grans.

NOMBRE DE PERSONES VOLUNTÀRIES REQUERIDES: 5 persones.

PROCEDIMENT: Si t'interessa ser voluntari/a d’Amics de la Gent Gran a la delegació de Cambrils, contacta amb la seva responsable, Magda Civit,  enviant un email o trucant al 977 79 51 92.

 

 Tornar a l'article Crides de voluntariat d'Amics de la Gent Gran

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.