Crida per fer voluntariat amb persones grans a Reus Imprimeix Correu electrònic

nadal-2014-cambrils-martacoca 7608

© Marta Coca

Un dels objectius d'Amics de la Gent Gran aquest 2016 és impulsar encara més la seva acció social i sensibilitzadora a Reus. Per això es troba en procés de recerca de voluntàries i voluntaris, que amb la seva participació activaran la lluita contra la soledat a la capital del Baix Camp.

Busquem persones solidàries i compromeses amb la gent gran que ens vulguin ajudar fent acompanyaments a domicili a persones grans que estiguin soles a Reus i/o que vulguin fer tasques de gestió i creixement de l'entitat.

A QUI ACOMPANYEM?: El perfil majoritari de les persones que acompanyem és el d’una persona més gran de 65 anys de Reus, que pateix les conseqüències de la soledat.

QUAN?: Qualsevol dia de la setmana al matí o a la tarda. Es requereix un compromís continuat per desenvolupar aquesta tasca.

ON?: Actualment necessitem voluntaris/es que acompanyin les persones grans i realitzin tasques de gestió a Reus.

QUI?: Persona més gran de 18 anys solidàries i compromeses amb les persones grans.

NOMBRE DE PERSONES VOLUNTÀRIES REQUERIDES: 10 persones.

PROCEDIMENT: Si t'interessa ser voluntari/a d’Amics de la Gent Gran a Reus contacta amb la responsable de la delegació de Cambrils, Magda Civit, enviant un email.

 

 Tornar a l'article Crides de voluntariat d'Amics de la Gent Gran

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.