Com fer-te voluntari/a d'Amics de la Gent Gran?

amics-gent-gran-vull-fer-voluntariat

© Patricia Rivas

En aquesta pàgina publiquem periòdicament diverses oportunitats per fer voluntariat amb Amics de la Gent Gran. 

 

> Si vols fer voluntariat a Barcelona, organitzem sessions informatives a la nostra seu de Barcelona (carrer Grassot, 3), on donem tota la informació personalitzada sobre les nostres activitats. 

> Si vols fer voluntariat a una altra població (Badalona, Cambrils, Vilanova i la Geltrú, Reus, Sabadell, Osona, Sant Cugat del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat o Santa Coloma de Gramenet) consulta aquest enllaç amb totes les dades de contacte.

> També pots consultar les diferents Crides de Voluntariat que tenim actives

 

Per rebre la nostra newsletter i informar-te de les properes sessions i crides de voluntariat, deixa les teves dades en aquest formulari:

 

 

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades passaran a formar part dels fitxers titularitat de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de voluntariat i rebre informació per qualsevol via, inclosa l'electrònica, sobre la FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN. Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podran dirigir-se per escrit a C/ Grassot 3, 1r pis CP 08025 Barcelona.


Els camps marcats amb * són requerits
 
 
 

Si us plau, escriu el codi de seguretat:
...

 

 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.