Avís legal Imprimeix Correu electrònic

Titular de la web i dades de contacte

www.amicsdelagentgran.com és un domini a Internet titularitat de la FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 648 amb CIF G-60.017.464 i direcció en C. Grassot núm. 3 1r pis, 08025 Barcelona. Pot posar-se en contacte amb nosaltres:

Per telèfon, al número 93 207 67 73

Per correu electrònic, escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Condicions d'ús de la web

Les presents condicions d'ús regulen l'accés a aquesta web per part dels amics de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN i altres usuaris d'Internet. Pel mer ús d'aquesta web, l'usuari manifesta que accepta sense reserves de les presents condicions d'ús.

FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d'accés al web, així com els continguts en ella inclosos o les condicions d'ús recollides en aquest document.

La prestació del servei d'aquest web i les presents condicions d'ús es regeixen per la Llei espanyola. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, acorden sotmetre a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Limitació i exclusió de responsabilitat

El contingut d'aquesta web és de caràcter general i té una finalitat i efectes exclusivament informatius. FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per ella o no publicada de forma autoritzada per ella sota el seu nom, igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització per tercers dels continguts, així com es reserva el dret a actualitzar-los, a eliminar-los, limitar-los o bloquejar-los, de manera temporal o definitiva.

L'usuari exonera FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament del servidor web o d'aplicacions, de les infraestructures de comunicacions, o del programari i maquinari utilitzats per a la navegació.

Donada la naturalesa d'Internet, basada en el concepte d’hipervincle, és possible que aquesta web inclogui enllaços a altres webs. FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN declina qualsevol responsabilitat relacionada amb l'accés i utilització dels enllaços a altres webs facilitats en aquesta web.

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat d'aquesta web incloent l'estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts es troba protegit per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Llevat que no s'indiqui el contrari, els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts corresponen en exclusiva a FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN. L'usuari reconeix que l'ús dels continguts queda estrictament limitat a finalitats personals del propi usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no expressament autoritzada de tals obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual.

L'usuari s'obliga a utilitzar els continguts de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir, eludir o manipular l'autoria i altres dades identificatives dels drets de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d'informació que poguessin ser inclosos en els continguts. Així mateix, l'usuari s'abstindrà d'emprar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del web per remetre publicitat, comunicacions amb fins de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

www.amicsdelagentgran.org és un domini registrat per FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN. No pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia, en connexió amb altres productes o serveis que no siguin de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN de cap manera que pugui causar confusió entre els nostres clients o descrèdit de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN.

Aportacions dels usuaris

Excepte acord particular diferent, les aportacions (textos, fotografies, dibuixos, etc.) que els usuaris de l'entorn facin a aquesta web implicaran la cessió automàtica del dret d'imatge i dels drets de reproducció, distribució, comunicació o adaptació dels continguts entregats, en un àmbit geogràfic mundial i per un període indefinit.

Aquesta cessió permetrà utilitzar el material en el propi entorn (per dur a terme les finalitats que van motivar la recollida), així com també l'autorització per incorporar aquests continguts en aquells suports (CD-ROM, DVD, paper o altres) que permetin una activitat de promoció, arxiu o investigació de la web per part dels seus propietaris.

Política per enllaçar a aquesta web

Si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitgés establir algun tipus d'enllaç amb destinació a la web de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN s'ha d'atenir a les següents condicions:

Demaneu autorització prèviament a la realització de l'enllaç i ha de constar de forma expressa el seu atorgament.

Només es permet enllaçar a la pàgina d'inici de la web.

L'enllaç ha de ser absolut i complet, és a dir, ha de portar l'usuari a la pròpia direcció de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN i ha d'abastar completament tota l'extensió de la pantalla de la pàgina inicial. En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN, la pàgina que realitzi l'enllaç podrà reproduir de qualsevol manera la web de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN, incloure'l com a part del seu web o dins d' un dels seus marcs sobre qualsevol de les pàgines o continguts d'aquesta web.

L'enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN.Sota cap circumstància, FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l’hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s'hi incloguin.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.