Reconeixements Imprimeix Correu electrònic

2014

Premis ARA 2014. Menció especial durant el lliurament del Premi Tatiana Sisquella a la contribució social.

2012

Creu de Sant Jordi. Reconeixement per la valuosa contribució a la qualitat de vida i a la dignitat de les persones grans que aquesta tasca representa, des del suport emocional, la companyia, la relació i l’amistat que els voluntaris i voluntàries d'Amics de la Gent Gran ofereixen.

Premi ACRA 2012. Guardó compartit amb Avismón-Catalunya en la categoria de Millor trajectòria i aportació professional en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

2011

Premi Estatal de Voluntariat Social 2011. Guardó en la categoria de Premi Especial dins de la modalitat col·lectiva.

Premi de la Generalitat Civisme en els Mitjans de Comunicació 2010. Premi en la categoria d'Internet pel contingut cívic de la pàgina web www.rosescontraloblit.com 

2010

Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació 2009. Premi a la modalitat d'Internet pel lloc web www.rosescontraloblit.com pel tractament de la informació de l'àmbit social

Premi Vila de Gràcia a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics. Pel suport a la població en risc d'exclusió social i solitud, amb acompanyaments individuals i activitats col·lectives

Premi SolidariCat lliurat pel sindicat Col·lectiu Autònom de Treballadors Mossos d'Esquadra. Guardó proposat i votat pels afiliats a aquest sindicat.

2009

5è Premi Josep Parera de l'Obra Social de Caixa Penedès. Per millorar la qualitat de vida de les persones grans amb recursos limitats, en situació d'aïllament i/o solitud a través de l'acció de voluntàries i voluntaris qualificats.

Distinció especial del Pacte per la Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. Distinció al programa d'ajut i d'acompanyament a la gent gran, per fomentar els seus desplaçaments a peu i/o en transport públic.

2008

26 Premi Serra i Moret de producció audiovisual. El vídeo "Grans amics" va guanyar aquest premi atorgat per la Generalitat de Catalunya a obres i treballs que ressaltin el civisme.

2007

Reconeixement de l'Ajuntament de Barcelona per la commemoració del 20è aniversari d'Amics de la gent gran.

2005

Premi del Voluntariat 2005, en la seva vessant popular, al programa de Vacances adaptades d'Amics de la gent gran.

Premi Tuno 2005. Atorgat per l'Associació Goliàrdica d'Antics Tunos de Barcelona.

2004

Premi El Periódico de Catalunya a la Iniciativa Solidària 2004.

Premi Gent Gran de Caixa Sabadell 2004. L'entitat bancària Caixa Sabadell ens va atorgar el seu reconeixement anual pel programa d'Acompanyament al Malalt.

2002

Premi Fundación Telefónica 2002. Una voluntària d’Amics de la gent gran rep l’any 2002 un premi per la seva tasca en els diferents programes i serveis d’acompanyament a les persones grans soles.

1999

Menció especial al Premi Fundación Argentaria. El mes de desembre de 1999, reberem una menció especial pel programa Acompanyament a domicili de persones grans.

1998

Premi Caixa de Sabadell. El mes de juliol de l’any 1998, aquesta entitat financera premià Amics de la gent gran per l’exposició itinerant "No els deixem sols-Imatges per l’acció", un recull de fotografies realitzades per Kim Manresa que reflecteixen l’activitat dels voluntaris de l’entitat.

1997

Premi Fundació Yitzkor. Tres voluntaris d’Amics de la Gent Gran reben l’any 1997 un premi per la seva tasca en els programes de seguiment a domicili, estades d’estiu i acompanyament a la mort de persones grans soles.

1993

Premi Ministerio de Asuntos Sociales. L'any 1993 i en motiu de la "Celebració de l'Any Europeu de la gent gran i de la Solidaritat entre les generacions", el Ministerio de Asuntos Sociales, escollí Amics de la gent gran per a representar Espanya en la Unió Europea per la participació i valoració de les persones grans.

1992

Premi Caja de Madrid. L'any 1992, l’entitat bancària Caja Madrid ens atorgà el seu premi de Gerontologia "A la millor experiència innovadora en pro de la vellesa" pel treball "Un creuer olímpic a favor de la vellesa".

1990

Premi Rueda Rotaria. L'any 1990 reberem el Premi Anual que atorguen els Rotary Club per la nostra activitat general.

1989

Premi Jaume Ciurana. Amb el títol "Una acció de suport envers la vellesa", un grup de 9 voluntàries de l'entitat van guanyar l'any 1989 el Premi Jaume Ciurana per les visites continuades de suport i afecte a tres germanes solteres molt grans i en situació de precarietat.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.