Tertúlies a domicili i Tallers tertúlia Imprimeix Correu electrònic

Periòdicament organitzem reunions perquè la gent gran comparteixi una tarda de conversa, berenar i activitats amb altres persones grans i voluntaris. Les tertúlies suposen una activitat de lleure que permet potenciar les relacions de grup, entre les pròpies persones grans i també entre aquestes i els voluntaris. D’altra banda, també els permet potenciar les seves capacitats personals, mitjançant petites activitats, tallers, jocs, cants, etc.

Duem a terme dos tipus de tertúlies. Les primeres, a les quals anomenem Tallers tertúlia, se celebren a un local i apleguen a un grup de persones grans i un grup de voluntaris. Quan anem a buscar la persona gran i aconseguim que creui la porta de l'edifici on viu, ja estem aconseguint quelcom d'important: que surti de casa amb la il·lusió d'assistir a una festa, a un berenar, organitzat per a ella i per a la resta de persones grans que hi assistiran. És una excusa ideal per trencar la rutina d'estar sol, tancat entre quatre parets, per redescobrir el gust de fer amistats.

Les altres tertúlies que organitzem, les Tertúlies a domicili, consisteixen en la visita d’un grup de 3 o 4 voluntaris a casa d’una persona gran. El voluntaris li porten el berenar, però sobretot li porten alegria i amistat. Només són unes poques hores... però molt útils.Tornar a l'article Què fem?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.