Sortides Imprimeix Correu electrònic
Convidem la gent gran a participar en sortides culturals i d’oci. A més de passar-s’ho molt bé, amb aquestes sortides ajudem a les persones grans a desenvolupar les seves capacitats socials i enriquir el seu dia a dia.

Les sortides poden ser del més variat, des d’excursions a llocs d’interès, fins a dinars a restaurants, visites a museus o nits al teatre. La gent gran sempre està acompanyada d’un grup de voluntaris, amb els quals comparteixen l’activitat.

Moltes vegades, les sortides estan impulsades per empreses que volen dur a terme accions de voluntariat corporatiu. En aquests casos, la nostra gent gran surt acompanyada també de treballadors de l’empresa, que fan de voluntaris per un dia. Les experiències són molt gratificants, tant per les persones grans com pels voluntaris que els acompanyen.Tornar a l'article Què fem?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.