Vacances amigues Imprimeix Correu electrònic

L’estiu és un dels moments de l’any més difícils per a la gent gran que pateix soledat. D’una banda, la calor afebleix encara més el seu estat físic, però sobretot, l’absència de veïns i de referents intensifica el seu aïllament. Per combatre aquestes situacions, cada estiu -entre els mesos de juliol i setembre- organitzem quatre torns de vacances adaptades a les necessitats específiques de la gent gran: les Vacances amigues.

Són unes estades que permeten a les persones grans sortir dels seus domicilis, gaudir de tallers i activitats i establir nous vincles d’amistat. Durant una setmana, surten de la ciutat i comparteixen el seu dia a dia amb d’altres persones grans i amb un grup de voluntaris eminentment joves, per promoure l’intercanvi generacional. És un espai de convivència, d’oci i de recuperació anímica i física.

La màgia de les estades és la descoberta que és possible conviure, malgrat pertànyer a generacions diferents. I a la tornada, el desig unànime de retrobar-se el proper any.  

 

 

Tornar a l'article Què fem?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.