Diada de St. Jordi Imprimeix Correu electrònic

Sant Jordi és una diada de festa per a Amics de la gent gran, però també és una jornada d’acció i sensibilització social. Per fer realitat dos tots dos objectius, posem en marxa un seguit d’iniciatives:

Per Sant Jordi, cap persona gran sense rosa: al llarg de tot el dia, els nostres voluntaris recorren la ciutat per portar a casa de la gent gran roses i llibres. No volem que cap persona gran es quedi sense celebrar aquesta diada tan estimada al nostre país. Per coordinar-ho tot, Amics de la gent gran establim un centre d’operacions per on passen els voluntaris a recollir les roses i els llibres.


Participació de personalitats: per donar relleu a l’activitat, convidem a personalitats del món de la cultura, la política i la societat perquè portin una rosa a casa d’una persona gran. Amb aquest gest, els VIPS ens ajuden a difondre el nostre missatge cap a la societat i a cridar la seva atenció sobre el problema de la soledat que pateixen els grans.


 

 

Roses contra l’oblit: coincidint amb la festivitat de Sant Jordi posem en marxa la campanya online “Roses contra l’oblit”, on encoratgem a tota la societat a tenir un record per a la gent gran. Així, els convidem a portar una rosa a una persona gran coneguda i deixar-ne testimoni a la web.

 

 

Tornar a l'article Què fem?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.