Actes de Nadal Imprimeix Correu electrònic

No hi ha dubte que el Nadal és una època de l’any especialment sensible per a les persones gran que estan soles, ja que són dies que acostumem a compartir amb la família i els amics. Per alleugerir els sentiments de soledat que s’intensifiquen en aquestes dates, Amics de la gent gran posem en marxa un seguit d’accions que culminen amb la celebració d’un gran Dinar de Nadal.

Dinar de Nadal
Un espai de trobada on gaudir de l’àpat, les nadales i el caliu tradicional d’aquestes festes, envoltats d’amics i d’afecte.

Tradicionalment, a Barcelona s’apleguen més de 300 persones, sobretot gent gran i voluntaris, per compartir plegats un típic àpat nadalenc. En els darrers anys, el fabulós escenari d’aquest Dinar ha estat el Palau de Pedralbes. L’acte està carregat de sorpreses per a la gent gran, com actuacions musicals, lliurament de lots i regals i l’assistència d’algun personatge conegut.

Un Nadal en companyia
També oferim a les persones grans que acompanyem l’oportunitat de compartir la taula, el caliu i les tradicions pròpies d’una família voluntària, que els acull. Mitjançant aquest programa, els voluntaris conviden la gent gran que ho desitgi a compartir amb ells i les seves famílies un dels àpats típics del Nadal. A més, augmenten la freqüència o la durada de les visites a les persones grans durant les dates nadalenques.

Campanya de Reis
Mai no falten els regals nadalencs per a la gent gran, que els voluntaris els porten als seus domicilis.

   

 

 

Tornar a l'article Què fem?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.