Acompanyament a domicili Imprimeix Correu electrònic
Aquest programa consisteix en la visita setmanal d’un voluntari a casa d’una persona gran, per un espai aproximat de dues hores. D’aquesta manera, amb el temps, s’estableix un vincle afectiu i de confiança entre el voluntari i la persona gran.

L’acompanyament a domicili ofereix suport afectiu i nous vincles de relació a la gent gran que els permet trencar amb la seva solitud. Però, a més d’alleugerir les situacions de soledat i/o aïllament, el suport afectiu que rep la persona gran l’ajuda a reforçar els seus recursos personals, com l’autoestima, la capacitat d’adaptació, la capacitat de relació amb els altres, etc.

El nostre compromís és que aquest recolzament emocional es mantingui fins a la mort de la persona gran.Escoltar, portar notícies de l'exterior, llegir, transmetre alegria de viure, sortir a passejar, recuperar antigues aficions, entre d’altres, seran la base de l’acompanyament a domicili.

 

 

Tornar a l'article Què fem?

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.