Patricia Viñuela Imprimeix Correu electrònic

Responsable de Gestió Formativa i Laboral

Patricia  

Sóc graduada en Psicologia, diplomada en Relacions Laborals, i vaig cursar el certificat de professionalitat d'Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat. Tinc experiència en recursos humans i administració i dins de l'àrea d'ocupació i formació en l'àmbit públic.

Durant els últims anys he estat vinculada laboralment al món social col·laborant en diferents fundacions com a tècnica d'inserció i fent pràctiques en el projecte REMS que s'encarrega de millorar la qualitat de vida de persones grans en estadis inicials de malalties neurodegenaratives.

Sempre m'he sentit molt identificada amb el tercer sector el que m'ha portat a intentar desenvolupar-me professionalment dins d'aquest i ser voluntària en diferents entitats culturals i associacions per a la inclusió.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.