Montserrat Vehils Imprimeix Correu electrònic

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB) i Diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE. També té postgraus en Gestió de Persones i Direcció d’Equips i de Control de gestió per ESADE. Té experiència en l’àmbit sanitari, sociosanitari i social; havent treballat durant 19 anys al Consorci Sanitari de Mataró (CDM) i a la Fundació St. Jaume i Sta. Magdalena. Així mateix, ha estat Directora Territorial a SAR, empresa de serveis sociosanitaris d’àmbit nacional. Ha col·laborat com a docent en cursos a l’ACMCiB, SAS, Instituto Carlos III, entre altres. Ha coordinat i revisat publicacions relacionades en temes assistencials.

Actualment, és gerent d’EULEN Serveis Sociosanitaris de Catalunya, i forma part del Patronat d’Amics de la Gent Gran des del 2016.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.