Anna Gris Imprimeix Correu electrònic

 

Anna Gris, responsable de Desenvolupament Social (Sant Andreu i Sant Martí)anna

Sóc educadora social i mestra en educació especial. Vaig realitzar les pràctiques en un CRAE i a una escola d’adults dins de l’àmbit penitenciari. Vaig estar vinculada al món de l’escoltisme com a cap (monitora), com a formadora i com a responsable associativa en l’àmbit pedagògic. Des del 2010 he treballat en residències per a gent gran. Gaudeixo treballant amb aquest col·lectiu i m'he anat formant per a poder desenvolupar millor la meva tasca.

Estic motivada per emprendre noves responsabilitats dins d'aquest àmbit ja que al llarg d'aquest temps he anat agafant experiència i creant el meu ideal envers la gent gran. Tant és així que em vaig animar a cursar el postgrau de Direcció i gestió de centres residencials i altres centres gerontològics, que em va obrir les portes d’Amics de la Gent Gran realitzant unes pràctiques al departament de sensibilització i captació de fons.

 

Tornar a l'article Organigrama

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.