Cristina Curto Imprimeix Correu electrònic

Responsable de Desenvolupament Social de la Delegació de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i l'Hospitalet del Llobregat

 


cris bio

Vaig estudiar Diplomatura en Educació Social a la Universitat de Barcelona. Durant els anys d’estudi vaig fer de cap (monitora) en un agrupament escolta, espai on vaig créixer com a persona i com a educadora. Em vaig graduar l’any 2010 i vaig marxar 6 mesos a viure a Nicaragua a fer un projecte en una escola amb infants amb Necessitats educatives especials i les seves famílies. Després del període vivint a Nicaragua, vaig tornar a viure a Barcelona, on vaig estudiar un màster d’intervenció familiar sistèmica. A nivell laboral, he treballat en centres residencials de persones grans, on he descobert la meva passió pel col·lectiu de la gent gran. He fet de voluntària en molts camps, tant en l’àmbit de persones sense sostre, persones amb alguna discapacitat, com el Cottolengo. En els meus temps lliures toco la gralla en una colla castellera del meu barri  i sóc formadora de monitors i monitores de lleure a l’escola de formació de Minyons Escoltes i Guies. 


 Tornar a Organigrama

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.