Regina Martínez Imprimeix Correu electrònic

 

Regina Martínez

Coordinadora del Departament de Desenvolupament Social

Psicòloga gerontòloga, va formar part de l’equip de la Universitat a l’Abast de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)durant cinc anys, programa intergeneracional destinat a la promoció de l’envelliment actiu des de la formació al llarg de la vida. A la mateixa universitat va col·laborar i coordinar diferents projectes de recerca i intervenció psicosocial amb persones grans des de la perspectiva de la investigació participativa. Posteriorment, ha estat formadora en Atenció a persones en situació de dependència per a professionals de l’àmbit residencial.

La Regina ha estat responsable dels programes d’Acompanyament en la Malaltia i d’Acompanyament en Residències d’Amics de la Gent Gran des del novembre del 2014 fins al febrer del 2015.

Per posar-t'hi en contacte, segueix aquest enllaç.


 Tornar a Organigrama

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.