Isabel Montraveta Imprimeix Correu electrònic

 

Isabel Montraveta, membre del Patronat d’Amics de la Gent Gran
Assistent Social per l’Escola Catòlica d’Assistents Socials de Barcelona (1968) Llicenciada en Dret per la Universitat de La Laguna (1970) i Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona (1992). En el terreny professional ha treball a Càritas en programes de desenvolupament comunitari a Barcelona i Las Palmas de Gran Canaria (1968-1973).
És funcionària de l’IMSERSO i de la Generalitat de Catalunya, actualment en excedència, a on ha ocupat diferents càrrecs en l’àmbit de les persones amb discapacitat i de la infància (1976-1991), l’últim com a subdirectora general de Gestió de Recursos del ICASS del departament de Acció Social i Ciutadania (2007-2008). Va ocupar el càrrec de directora dels Programes Socials Fundació La Caixa (1991-1996) i va ser sòcia directora de PROJECCIÓ, empresa consultora especialitzada en captació de fons per entitats del tercer sector social (1997-2007).
Entre altres activitats ha estat directora i membre del Consell de Redacció de RTS (Revista de Treball Social) del Col·legi Professional de Treballadors Socials i Assistents Socials de Barcelona i membre Fundador de la Associació de Professionals de Fundraising (APF). Com a docent ha impartit classes a la Escola Universitària de Treball Social del ICESB i com a Professora Associada a la Universitat de Barcelona i ha participat en diferents màsters i cursos sobre la gestió dels serveis de benestar, el tercer sector i la captació de fons.
Actualment realitza treballs de recerca i consultoria com a professional independent i es vocal del Patronat de la Fundació de Serveis Socials de Sant Pere Claver i membre dels Consells Assessors de la Fundació Catalana de l’Esplai i de la Taula del Tercer Sector Social.

La Isabel forma part del Patronat d’Amics de la Gent Gran des del setembre del 2013.


 Tornar a Organigrama

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.