Ana Esteban Imprimeix Correu electrònic

Ana Esteban, secretària del Patronat d’Amics de la Gent Gran

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i diplomada en Gestió d’empreses per l’IAE– École Universitaire de Management de Poitiers. Ha desenvolupat gran part de la seva trajectòria professional com a tècnica en l’àmbit social i ha treballat a Mònaco en el departament de qualitat d’una empresa de distribució. També acumula experiència en gestió i administració en altres àrees de l’empresa com ara: l’e-business, la logística, i la comercial. Actualment és tècnica al servei de Gestió Econòmica i Logística de la Direcció General de la Policia (Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya).

Vinculada sempre al tercer sector social, durant els dos anys d’estada a França va ser voluntària d’acompanyament a domicili als  Petits Frères des Pauvres.

L’Ana forma part del Patronat d’Amics de la Gent Gran des de l’abril de 2016.


 Tornar a Organigrama

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.