Francesc Patricio Imprimeix Correu electrònic


Francesc Patricio, vicepresident del PatronatFrancesc Patricio Domínguez, president d'Amics de la Gent Gran

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Gestió Pública per ESADE i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També té un Postgrau en Metodologia d’Avaluació i Millora de la Qualitat Assistencial per la UAB. Compta amb experiència en el camp de la docència i en el professional té una trajectòria vinculada a l'assistència social. En aquest sentit, ha treballat durant 20 anys a la Generalitat i ha estat director de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona. També ha estat director de la demarcació de Barcelona del Grup Eulen.

Actualment és director de Filles de la Caritat, Fundació Social, i forma part del Patronat d’Amics de la Gent Gran des del 2008.

 

 

Tornar a l'article Organigrama

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.