On som Imprimeix Correu electrònic

Presència a Catalunya

on_som_1
A Catalunya, a l’actualitat, actuem a Badalona, Barcelona, Sant Adrià del Besòs, Cambrils, Girona, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, la comarca d'Osona, Reus, Tarragona, Lleida, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

Presència estatal

on_som_2
En l’àmbit estatal, som membres de la Federació estatal Amigos de los Mayores, present a les comunitats de Catalunya, Comunitat Valenciana i Aragó.

Presència internacional

En l’àmbit internacional, Amics de la Gent Gran som membres de la Federació Internacional Les petits frères des Pauvres-Friends of the elderly, creada l’any 1979 i reconeguda d’utilitat pública per l’O.N.U.
Actualment la Federació té representació en vuit països del món: Alemanya, Canadà, Espanya, Estats Units, França, Irlanda, Mèxic, Polònia, Romania i Suïssa.
L’envelliment de la població és un fenomen que comparteixen totes les societats; per tant, els problemes derivats de l’envelliment, com la soledat de les persones grans, són globals i reclamen una solució internacional. Per això resulta tan interessant pertànyer a aquesta Federació que ens permet intercanviar experiències enriquidores.
 
 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.