Missió Imprimeix Correu electrònic

Vacances Amigues Tiana 2013

Vacances Amigues (©AGG)

Amics de la Gent Gran som una organització de voluntariat que treballem per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La nostra missió és lluitar contra la soledat i la marginació social de les persones grans, mitjançant l'acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen i la sensibilització de la societat.

Sabem que la soledat i l’abandonament són factors descoratjadors que intensifiquen altres mals que pot patir la gent gran: problemes de salut, disminució de l’autonomia, dificultats econòmiques, etc. Creiem que el millor remei per lluitar contra la soledat és l’amistat, entesa com un lligam nascut d’una estima que creix entre dues persones. L’amistat és lliure i lliure és el vincle que comparteixen les persones voluntàries i les persones grans.

La missió d’Amics de la Gent Gran es concreta en tres accions:

  • L’acompanyament emocional a persones grans.
  • La dinamització social.
  • La sensibilització de la societat sobre la realitat en què viuen les persones grans.

Roses Contra l'Oblit 2012

Roses Contra l'Oblit (©AGG)

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.