Preguntes freqüents Imprimeix Correu electrònic

Si em faig soci/a de l'entitat, rebré el suport d'un voluntari/a?

No, els socis/es d'Amics de la Gent Gran són persones o entitats que ajuden la nostra tasca de manera desinteressada, les seves aportacions són donatius que fan per ajudar a la tasca general de l'entitat. Per tant, Amics de la Gent Gran no acceptem cap donatiu ni quota per part de les persones grans que reben el nostre suport amb persones voluntàries. Si creus que necessites la nostra ajuda, contacta amb nosaltres o bé al teu centre de serveis socials. 

Com puc fer per demanar la vostra ajuda?

Els passos a seguir són senzills: poseu-vos en contacte amb nosaltres per explicar-nos la vostra situació o amb el vostre centre de serveis socials i expliqueu la vostra situació. En cas que la situació de la persona gran es correspongui amb la nostra missió, ells ens faran arribar la vostra demanda. 

Puc demanar un voluntari per anar a fer la compra?

No, les gestions que realitzem no inclouen tasques assistencials tals com: anar a comprar, netejar la casa, ni activitats que no siguin pròpiament d’acompanyament. 

Tinc un familiar o conegut que es troba molt sol, però no sé on acudir.

Contacteu amb nosaltres per explicar-nos la situació o bé adreceu-vos al vostre centre de serveis socials. Ells disposen de la informació pertinent sobre els diferents recursos públics i privats que existeixen per a persones grans. A més, valoraran el vostre cas particular i us adreçaran allà on creguin més convenient. 

M’agradaria fer-me voluntari/a, però no sé si puc ajudar o no.

La millor manera de conèixer els diferents serveis i activitats i la disponibilitat i el compromís que requereixen és dirigint-vos a l'apartat del web Vull ser voluntari/a. Aquí us informarem de tot i us aconsellarem sobre quin tipus de voluntariat podeu fer.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.