Contacta amb nosaltres

Gràcies per interessar-te en Amics de la Gent Gran.

Aquest és el telèfon d'atenció: 93 207 67 73. El correu electrònic de contacte és el següent: info@amicsdelagentgran.org.

Amics de la Gent Gran té l'oficina central en aquesta adreça:

Carrer d'en Grassot, 3. 1r pis
08025 Barcelona

Ens pots conèixer personalment en aquests horaris:

De dilluns a dijous, de 9h a 14h i de 15h a 18h

Divendres, de 9h a 14h

 

També té presència a 11 municipis més del territori català. Per trobar els contactes de qualsevol oficina, entra a la pàgina de presència a Catalunya.

 

Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres, fes-ho a través del següent formulari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades passaran a formar part dels fitxers titularitat de FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN amb la finalitat de donar resposta a les peticions d'informació sol·licitades. Així mateix, i si no ens mostra l'opinió contrària, li farem arribar informació sobre les campanyes i activitats que desenvolupem. Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podrà dirigir-se per escrit a C/ Grassot 3, 1r pis CP 08025 Barcelona.


Els camps marcats amb ( * ) són requerits
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si us plau, escriu el codi de seguretat:
...

 

 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.