Els Mossos d’Esquadra premien la Fundació Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 9 de juny de 2010 12:10

Els afiliats del sindicat Col•lectiu Autònom de Treballadors dels Mossos d’Esquadra han guardonat els Amics de la gent gran amb el premi SolidariCat, que el sindicat entrega trimestralment a alguna entitat de caire social o humanitari. El passat 26 de maig, representants del sindicat van fer entrega simbòlicament, a les instal•lacions de la Fundació, del SolidariCat, dotat amb mil euros.


Un premi participatiu
La dotació econòmica del SolidariCat és fruit de la donació d’una part de les quotes dels afiliats. Però la participació dels afiliats va més enllà, ja que són ells mateixos els qui proposen, a través del web http://www.solidari.cat/, un llistat d’entitats que consideren mereixedores d’aquest reconeixement. Les deu entitats més proposades a internet passen a la votació final que es desenvolupa al llarg d’una de les reunions que celebren els afiliats.

El premi
Amics de la gent gran destinarà els mil euros del SolidariCat al finançament d’una part del cost de les estades d’estiu per a usuaris de la Fundació. En aquesta edició, 80 persones entre gent gran i voluntaris dels Amics de la gent gran gaudiran d’una setmana de vacances, entre els mesos de juliol i setembre, a Vic, Calaf i Charmanon (França).

Altres guardonats
Des del 2007, any en el qual es van posar en marxa els SolidariCats, han estat guardonades les Associacions Alba, Ademur, Aspadi, Ail-med, Vimar, Alpicat Solidari, Fadam, Genera, l’Institut Cenforpre, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya i el projecte encapçalat per Save the Children per a la reconstrucció d’Haití.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.