18 revetlles entre bones amistats. Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 19 de juny de 2018 09:24

 

La Revetlla de Sant Joan és una celebració que ha format part de les vides de les persones grans que acompanyem. Ara més que mai, Amics de la Gent Gran no volem que això sigui una excepció. Centenars de persones grans han donat la benvinguda a l'estiu a les 18 revetlles que hem organitzat entre el 14 i el 21 de juny 15 municipis on donem caliu i suport contra la soledat. Voluntàries i voluntaris de la nostra entitat s'han encarregat d'acompanyar la gent gran fins als diferents espais de celebració i festejar amb elles una data tan assenyalada i tan esperada.

 

Sant-Joan-1

 

Sant-Joan-2

 

"Gràcies a l'equip organitzador del berenar d'ahir. Gràcies també a tota la gent gran que ens varem trobar per poder-nos oferir aquella estona de dignitat que tant convé sentir a la nostra edat"

 

            Teresa, gran amiga

 


Sant-Joan-5

 

Sant-Joan-6

 

 

L'alegria, els somriures i la il·lusió de persones grans i persones voluntàries han inundat totes aquestes celebracions, amb els ingredients que no poden faltar per Sant Joan: músicaballcoca i el tradicional brindis per saludar una nova època estival. Des d'Amics de la Gent Gran volem agrair a tothom que ha fet possible celebrar aquest Sant Joan 2018 en companyia. 

 

Moltes gràcies!

 

Sant-Joan-3

 

 

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.