Sant Jordi 2018, la Diada de totes i tots Imprimeix Correu electrònic
dijous, 26 d'abril de 2018 14:00

Encara tenim una mica de ressaca emocional… i és que aquest Sant Jordi hem rebut tant de caliu i afecte que no és per a menys.

 

Àngels Such 

 

Les més de 1.000 persones voluntàries sense les quals mai no hauríem arribat a més de 3500 persones grans, han fet possible un any més que Sant Jordi torni a ser la Diada especial que era per moltes persones grans. Més de 3.500 roses naturals i 800 llibres han arribat a llars i residències el passat dilluns 23 d'abril, fent partícips de la festa a les persones grans.

 

 DSC8934

 

Diverses persones grans van rebre la visita de personalitats del món de la cultura, com l’Àngels Gonyalons i l’Òscar Dalmau, de la restauració, com la Carme Ruscalleda, i de l’esport, com el Sergi Bruguera, entre d’altres. Acomiadem un Sant Jordi més amb persones voluntàries i de l’equip tècnic, totes elles compromeses amb la lluita contra l’edatisme i la soledat no desitjada,totes elles singulars i úniques, que de ben segur arribaran a ser tan grans i singulars com les persones grans per les quals s'han mobilitzat.

 

Pepe-Zapico

 

Fotografies: Àngels Such, Ferran Taberner i Pepe Zapico

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.