Hem rebut el premi “Llegat Valldejuli” Imprimeix Correu electrònic
divendres, 23 de març de 2018 11:32

El dimarts, 20 de març, vam assistir a l’acte d’entrega del premi Llegat Valldejuli, organitzat per la SEBAP, que aquest any s’ha concedit a Amics de la Gent Gran, per la nostra lluita contra la soledat de les persones grans.

 

Premi Valldejuli 2

 

El premi Llegat Valldejuli és el reconeixement que fa la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País del treball fet per les entitats del tercer sector. Consisteix en una dotació econòmica de 20.000€, com a suport a la causa social i fundació escollida.

L’acte d’entrega del premi va ser molt emotiu i va recollir-ho la parella formada per la Maria Muniesa, persona gran acompanyada per la fundació, i el Francesc Patricio, President d’Amics de la Gent Gran. Tots dos van comptar amb el caliu d’un grup de representants de la fundació, compost per patrons/es, persones grans, persones voluntàries i part de l’equip tècnic.

Amics de la Gent Gran volem agrair aquest guardó que ens encoratja a continuar lluitant contra la soledat no desitjada i l’aïllament social que pateixen les persones grans.

 

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.