A Sant Adrià de Besòs ja som delegació Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 5 de març de 2018 10:44

El 28 de febrer vam reunir-nos a la llar de Jubilats de Fiveller per celebrar que ja som delegació a Sant Adrià de Besòs. L’equip d’Amics de la Gent Gran va berenar en companyia de gent gran, persones voluntàries i representació institucional de la ciutat.

Fa 2 anys que vam començar a Sant Adrià de Besòs, lluitant contra la soledat mitjançant l’acompanyament i el caliu. Ens vam recolzar en l’acció voluntària, un dels pilars bàsics per Amics de la Gent Gran, i en les institucions, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament des del primer moment. Hem aconseguit arribar fins aquí i ara…ja som delegació!

 

Sant Adrià

 

Com a delegació tindrem independència d’altres municipis per desenvolupar activitats, gràcies també al suport de l’Ajuntament, que ens ha cedit un espai a la llar de Jubilats de Fiveller on col·laborarem amb el Cristóbal, President de la llar, i el seu equip. Actualment oferim acompanyament a 12 persones grans i comptem amb un grup de 10 persones voluntàries, totes disposades a fer d’aquesta una experiència molt enriquidora.

Com a representants institucionals vam comptar amb l’assistència de la Teresa Suades, cap de l’àmbit de dependència, i la Filo Cañete, 2ª Tinenta d’Alcaldia i Regidora de Benestar. L’equip tècnic d’Amics de la Gent Gran va estar representat per l’Albert Quiles, Director Gerent, El Pau Berbel, Coordinador de Desenvolupament Territorial, i la Cristina Curto, Responsable de la Delegació de Sant Adrià de Besòs.

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.