Nova Trobada de Socis i Donants Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 21 de novembre de 2017 12:18

El passat 14 de novembre, vam celebrar la trobada anual de Socis i Donants. Enguany, el format va desenvolupar-se amb unes portes obertes organitzades en dues sessions, una al matí i l’altra a la tarda, per poder facilitar l’assistència a tothom qui estigués interessat. Van ser una cinquantena de persones les que van formar part de la jornada.

 

L’objectiu de la trobada era compartir els principals resultats i les novetats de l’activitat del darrer any, a més de, tot fent una mirada cap al futur, avaluar de manera conjunta els reptes pel 2018. També vam aprofitar per mostrar les instal•lacions de la seu central de l’entitat i així presentar l’equip i la seva organització interna.

 

Trobada socis i donants 2017

 

Albert Quiles, el director gerent de l’entitat, va presentar l’estratègia de cara a l’any vinent. Seguidament, la coordinadora del Departament de Sensibilització i Captació de Fons, Miriam Millán i, la responsable de Socis i Donants, Alicia Ortiz van conduir la sessió d’intervencions pels participants.

 

Per una altra banda, els assistents van conèixer el nostre nou projecte, l’Observatori de la Soledat, que va presentar la coordinadora del Departament de Desenvolupament Social, Regina Martínez. Finalment, es va obrir el diàleg i el torn de preguntes per així fer partícips als assistents de la jornada i poder compartir reflexions. La trobada es va concloure amb un aperitiu entre les persones sòcies i donants, les persones tècniques de l'entitat i membres del patronat.

 

Ambdues sessions van suposar un gran interès per part dels participants. I, tenint en compte que molts/es eren nous socis/es, va resultar una oportunitat per enfortir una relació inicial que seguirem enllaçant per treballar i col•laborar contra la soledat no desitjada de les persones grans.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.