Amb ERGO, contra la soledat de la gent gran Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 9 de maig de 2017 07:57

 

Des d’Amics de la Gent Gran ens complau comunicar la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb DKV Seguros i Reaseguros SAE/ERGO per combatre la soledat no desitjada i l’aïllament de la gent gran.

 

El passat 30 de març es va firmar un acord de col·laboració entre DKV, a través de la marca ERGO, representada per D. Juan José Mulero Miras, en qualitat de Director General d’Assegurances Generals, i la nostra entitat Amics de la Gent Gran, representada per Albert Quiles i Martínez en qualitat de Director Gerent. L'Àngela, persona gran i amiga de l’entitat també va assistir i testimoniar la signatura del conveni.

 

Foto ERGO

La participació d’ERGO consta d’una implicació social, més enllà dels recursos econòmics, que des de ja fa quatre campanyes acompanya a la tasca de l'entitat en clau de voluntariat corporatiu, 
difusió de la causa o proposta diniciatives solidàries, entre daltres... El conveni resulta, doncs, una renovació per poder comptar amb la confiança per desenvolupar els nostres objectius conjuntament i lluitar contra la soledat i la marginació social de les persones grans mitjançant l’acció del voluntariat i la sensibilització de la societat. D’aquesta manera, ERGO es compromet, una vegada més, a la millora de la qualitat de vida de les persones grans. Gràcies!

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.