Trobada 2016: El voluntariat té la paraula Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 25 d'octubre de 2016 14:56

El dissabte 22 d'octubre es va dur a terme una de les trobades més rellevants de l'any: la Trobada de Voluntariat 2016. La jornada, un tribut a la tasca que desenvolupen les persones voluntàries de l'entitat, va acollir durant tot el dia a més de 100 assistents.

 

DSC 0068 DSC 9939 Fotiko

   

Més enllà del simbolisme i el reconeixement que suposa un acte d'aquestes característiques, el propòsit del mateix era igualment dotar de més eines l'acció voluntària. No obstant això, conscients que les persones voluntàries són el motor principal que impulsa la lluita contra la soledat no desitjada, i la font de coneixement pràctic més significativa, l'equip tècnic d'Amics de la Gent Gran no va monopolitzar el micròfon, sinó que va optar per dinàmiques, tallers i taules rodones en què les persones voluntàries portessin la batuta. Intercanviar coneixements a partir de les vivències reals que cadascuna de les persones assistents ha experimentat amb les persones grans és el que va permetre que s'enriquissin mútuament. Amb aquest denominador comú a tota la jornada, recordar els obstacles, les anècdotes, les situacions complexes... va ser un fil conductor que va detonar moments d'alegria, tristesa, comprensió, il·lusió, coratge ... però, sobretot, un sentiment grupal.

 

DSC 9925 DSC 9998 22 10 16 12

 

La Trobada de Voluntariat significa una posada en comú de diferents perspectives que, lluny de distanciar-nos, ens cohesionen i complementen com a entitat de voluntariat: exposar els problemes que ens diferencien per trobar solucions compartides, un motiu més per estar totes i tots realment orgullosos.

 

 Troba aquí les conclusions principals de la jornada.

Igualment pots veure les fotografies de l’acte fetes per la Xana Sandoval i el Pepe Zapico a https://goo.gl/photos/4EYGVaH6FC7KwZ559

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.