PACO: un conductor d'il·lusions Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 17 d'octubre de 2016 20:50

Esperant, així passa les hores el Paco des de fa tretze anys. Esperant a que se li expliqui què farem demà. Esperant-les, a totes les persones grans a les quals va a buscar a casa. Esperant-nos, a tots els que ens ha acompanyat en nombroses ocasions per diferents llocs amb la furgoneta.

El Paco és voluntari d'Amics de la Gent Gran des de 2003 i la seva funció principal és la d'acompanyar-nos a tots amb la furgoneta, funció moltes vegades invisible però important en tota organització i fonamental per Amics de la Gent Gran, on la gran majoria de les persones grans que necessiten ser acompanyades per desplaçar-se i no poden fer-ho soles.

 

foto paco conductor

 

Avui el Paco compleix 70 anys, el mateix dia del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, i a pocs dies de la Trobada Anual de Voluntariat d'Amics de la Gent Gran. Celebrant els seus 70 anys, celebrem la necessària i gran tasca dels herois i heroïnes anònimes, de totes aquelles persones que, com el Paco, contribueixen a fer el dia a dia més fàcil, més suportable, més proper i més humà.

El Paco es coneix pràcticament tots els carrers de Barcelona. Anar amb ell a la furgoneta és tota una aventura: "... Aquí vivia la senyora Maria ...", "... Aquí està la residència on estava la Contxita ...", mentre sona Ràdio TeleTaxi, i va parlant, a la vegada, de què malament condueix la gent a la ciutat.

No t'avorreixes amb ell, sempre té una història per explicar, històries senzilles, del dia a dia, molt divertides de vegades, molt tristes sovint.

Especialitzat en matinar i en aparèixer una hora abans de l'hora fixada, el Paco és molt més que un conductor, fa realitat els somnis que moltes persones grans havien perdut. Com ell, centenars de persones voluntàries condueixen il·lusions, esperances i afecte a tantíssimes persones grans.

Felicitats, Paco, pels teus 70 anys, i que siguin molts més!

Felicitats a totes les persones voluntàries!

 

La nostra abraçada i afecte,

Albert Quiles en nom d'Amics de la Gent Gran. 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.