Setmanes que ens donen un nou impuls Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 5 d'octubre de 2016 08:27

El passat 25 d'octubre s'iniciava una setmana que pretenia reflectir en certa manera tota la tasca que les persones voluntàries, sòcies i entitats col·laboradores desenvolupen al llarg de l'any. Per consegüent, els actes que s'han dut a terme han simbolitzat aquesta lluita, aquesta missió de fer visible tot el que representa la gent gran en la nostra societat. L'objectiu? No oblidar-les, no deixar-les en mans de la soledat no desitjada.

 

DSC 9160

Marxa de les Flors de l'Amistat

Goig Art Solidari

Concert Solidari a la Sagrada Familia

Alèxia

Marxa de les Flors de l'Amistat

DSC 0002

Passeig a Santa Coloma de Gramenet

 

Així doncs, mentre a Badalona s'apoderava a la gent gran a partir de trobades de La bufanda de la iaia, socialitzant i intercanviant coneixements entre generacions, a la Rambla Guipúscoa de Barcelona es feia una marxa festiva repartint flors a la gent gran del carrer. Dos casos d'activitats que se sumen als més de 15 actes que s'han realitzat a la majoria de les delegacions i territoris on Amics de la Gent Gran té presència.

 

Vilanoverrr

Fira d'Entitats a Vilanova i la Geltrú

LBI-definitiva

La bufanda de la iaia

Conferència-de-Marina-Gelli

Conferència de Marina Geli a Vic

Passeig-SantaCo

Passeig pel riu a Santa Coloma de Gram.

 

Després del Dia Internacional de la Gent Gran, el passat 1 d'octubre, és moment de fer balanç, i la sensació principal té a veure amb l'orgull, amb la satisfacció que suposa constatar que seguim teixint connexions que fan de totes les persones que formeu part d'Amics de la Gent Gran un gran moviment cada vegada amb més presència a la nostra societat. A vosaltres, persones voluntàries, sòcies i entitats col·laboradors -no ens cansarem d'insistir-hi- gràcies pel vostre suport, concedint els recursos i l'estima necessaris perquè aquesta especial setmana prengués el major significat i rellevància possible. Acomiadem 7 dies que no fan més que impulsar-nos amb més força encara. Seguim!

 

Pots veure les fotografies de Júlia Bassols, Pepe Zapico i Joelle Gueguen a:

https://goo.gl/photos/bwr7UBr1YxAYVn6JA

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.