Recordes aquell estiu del 2016? Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 10 de setembre de 2016 00:00

La tardor comença a treure el cap, i abans que caiguin les primeres fulles, una simpàtica malenconia ens concedeix un somriure. És moment de mirar breument cap enrere per assaborir el que ha estat un estiu compartit. No ha passat ni una setmana des que Calaf va tancar, com a últim torn, les Vacances Amigues d'aquest any 2016. Sumant-li Vic, Begues i Tiana, les 5 sortides han deixat rere seu una infinitat d'anècdotes que les més de 100 persones grans i les 75 persones voluntàries participants de segur recordaran els pròxims mesos amb el mateix somriure.

 

Foto Grupo

 

"No saps com necessito això, com el pa" apunta la senyora Teresa mentre observa els camps que apareixen a la finestra de l'autocar que ens porta a Calaf. Dedica diversos minuts a intentar citar i evocar les últimes vacances, prèvies a anys de rutinària soledat. No obtenim una data concreta, no se’n recorda molt bé, i no importa, a mesura que el verd adquireix protagonisme a la finestra van creixent les bromes i la il·lusió per saber qui i quines activitats els esperen, com seran les habitacions ... La senyora Isabel deté la nostra atenció en el paisatge quan després d'un llarg silenci assenyala "Les muntanyes de Montserrat estan més belles que mai", i això ens fa prendre consciència de la joia que tenim a Catalunya. Ara és el torn de la Basi per presentar-se davant de tots els companys i companyes de vacances: "M'han tocat amb la vareta màgica, gràcies per comptar amb mi, només el fet d'estar aquí vol dir que algú ha pensat en mi, i això ja és suficient". Són mirades, impressions, que ens concedeixen els nostres amics i amigues grans, i de les quals volem seguir sent partícips i enriquir-nos durant molt de temps.

 

Ruta Teresa

 

També hi ha moments per compartir tristeses i mals records, com ens passa a tots, però tal com apunta una altra gran amiga de l'entitat: "les penes segueixen existint, però des d'aquí es veuen amb una altra mirada". La tardor comença a treure el cap, és cert, però les experiències compartides aquest estiu segur que la impregnaran de més calidesa.

 

Pots veure les fotografies de les Vacances Amigues a partir del següent enllaç. Si has participat en elles com a voluntari/a, t'animem a compartir les teves en les nostres xarxes socials.

Fes clic aquí per veure les fotografies

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.