Comencen unes vacances per recordar Imprimeix Correu electrònic
dijous, 21 de juliol de 2016 00:00

Les Vacances Amigues marquen un abans i un després, no només en les vides de les persones grans, sinó també en les de les persones voluntàries. La intensitat que comporta passar sis dies junts genera un vincle que es manifesta en pràcticament totes les persones que hi assisteixen. Un estiu més queda palès aquest rastre que deixa l'experiència de les Vacances Amigues quan des de l'entitat s'organitzen els cinc torns que es duen a terme aquest any.

I és que en els dies previs, sentint els testimonis de persones que han anat altres anys, demanant de tornar, prenem plena consciència del que realment signifiquen: la diferència entre un estiu d'il·lusió i bons records per a explicar al llarg de l'any, i un en què la soledat n'és de nou la protagonista, un silenci del qual ningú se'n vol recordar.

 

calaf 


Així doncs, el passat 12 de juliol va arrancar una nova edició i el primer grup va sortir cap a Calaf. Un viatge que el seguiran quatre torns més a Vic, Begues, Tiana i, de nou, Calaf. Des de juliol fins al setembre, el desig de l'entitat és poder portar a viure a més de 100 persones grans uns dies en els quals la soledat no volguda cedeixi el seu protagonisme a l'estima i la companyia juntament amb més de 75 persones voluntàries.

Gaudir d'uns dies fora de la ciutat representa un cop d'aire fresc, vital per a tothom. Els nostres Grans Amics i Amigues també tenen dret al lleure. També tenen dret a noves experiències. Ells i elles també tenen dreat a tenir un motiu per recordar l'estiu.

 

homecat2 

 

Campanya d'estiu 2016

 

Les Vacances Amigues conformen un dels programes que portem a terme al llarg de l'estiu en contra de l'aïllament i la soledat no volguda de la gent gran. Igualment fem possible un Sant Joan celebrat en companyia, i reforcem el voluntariat per ser a prop de les persones grans mentre el voluntariat habitual és de vacances. Tanmateix, a la imprescindible ajuda de les persones voluntàries se li sumen les col·laboracions de persones sòcies i donants que fan possible els recursos per poder finançar les activitats sense que signifiquin una despesa per les persones grans que hi participen. Si tu també vols sumar pots fer el teu donatiu fent clic aquí

De nou, gràcies per ser el que marca la diferència al seu estiu

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.