Sant Joan 2016, encetem un nou estiu en companyia Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 20 de juny de 2016 00:00

La revetlla de Sant Joan uneix la tradició i el festeig més esperats de l'estiu. Aquesta data ha tingut sempre un significat particular per als nostres majors, i aquest any ho celebrem amb més energia i entusiasme que mai. 11 són les revetlles que hem organitzat a pràcticament totes les delegacions i territoris en els quals Amics de la Gent Gran desenvolupa la seva acció, el divendres 17 i el dissabte 18 de juny a la tarda. Una edició més, la crucial ajuda de les persones voluntàries ha representat la pedra angular de la festivitat. Organitzades en comissions, les persones voluntàries que s'han fet càrrec de dinamitzar els diferents actes han fet possible que tots els amics i amigues grans que ho han desitjat hagin pogut gaudir una tarda de balls, abraçades i somriures, amb el maridatge propi de la coca i el cava. Des d'Amics de la Gent Gran volem agrair una vegada més a totes les persones voluntàries que han participat contagiant la seva il·lusió.

 

 

img 7584-001

Fotografia Àngels Suchs

amicsdelagengran sanjoan bcn joelle gueguen lr 32

Fotografia: Joelle Gueguen

 

 

Sé que l'activitat de voluntariat es fa sense esperar recompensa, però veure aquells ulls brillants, rebre aquells petons, aquelles abraçades, conversar... És REBRE en majúscules i, saps què?  M'encanta rebre.

[...]

Em vaig estar movent entre dues taules on hi havia persones grans, però no hi havia voluntaris o no n'hi havia gaires. En un d'aquests aterratges li vaig preguntar a una senyora: 

- Núria, com està?

I em respongué:

- Estic rumiant.

- Ah! I què rumia?

- Doncs que estic molt bé i molt contenta de ser aquí amb vosaltres.

 

Janet, voluntària d'Amics de la Gent Gran

 

UN ESTIU EN COMPANYIA

 

Aprofitant el començament de l'estiu, a Amics de la Gent Gran fem una crida contra el terrible fenomen de la soledat no desitjada, el qual s'accentua a l'estiu quan la resta de la ciutadania fuig de la calor marxant de vacances. És per això que, amb la col·laboració de les voluntàries i els voluntaris d'Amics de la Gent Gran, celebrem junts la Revetlla de Sant Joan, organitzem les Vacances Amigues a Calaf, Vic, Tiana i Begues, així com busquem persones voluntàries de reforç per tal de cobrir el temps que el voluntari habitual marxa de vacances.

Gràcies a la col·laboració de persones sòcies i donants, l'any passat vam aconseguir que 101 persones grans gaudissin de les Vacances Amigues i 220 celebressin la Revetlla de Sant Joan. Però encara hi ha moltes persones grans que patiran soledat aquest estiu. El teu donatiu ajudarà a al fet que els records d'aquest estiu de la gent gran siguin d'amistat i no de solitud. Truca al 93 207 67 73 i sigues part del canvi.

 

 

Pots veure les fotografies de Sant Joan fent click aquí

 

 

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.