2.300 roses enrogeixen les residències Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 31 de maig de 2016 15:45

 

dsc 1629web

dsc 1554web

 

 

"Ha estat bonic poder participar perquè la “gent gran" agraeix molt que es recordin d'ells,

una visita serveix per trencar la monotonia"

Mª Dolors Torres, voluntària participant en el lliurament de roses a la Residència Bon Pastor.

 

Un any més el programa d'Acompanyament en Residències no falla, i impulsa l'acció voluntària per Sant Jordi per tal que la rosa pugui arribar al nombre més gran de residències possible. El desplegament de persones voluntàries ha tingut lloc el dia 22 d'abril a causa de la demanda dels centres, del creixement exponencial de flors per regalar, així com de les persones requerides per fer-ho realitat. Avançar la festivitat 24 hores en les residències ha facilitat aquest any una major dedicació i temps amb els nostres grans amics, els quals ens han rebut amb els braços oberts, i animant-se fins i tot alguns d'ells a encapçalar el lliurament de roses entre els seus companys de residència.

 

dsc 1551webHan estat més de 35 residències, 2319 roses i 89 persones voluntàries els que han conformat la fotografia d'una de les accions més emotives de l'any. En aquest marc, cal destacar la implicació dels 55 estudiants i de part del professorat de l'Institut Quatre Cantons del Poblenou, dels joves del projecte de Formació i Inserció Laboral de la Fundació Pare Manel, així com de les empreses col·laboradores ERGO, Fundació ADSIS, i Somos Twisters, que han sumat el seu afecte a una celebració que exposa una vegada més el paper crucial del voluntariat: la pedra angular per lluitar contra la soledat de la gent gran.

 

"... ha estat un èxit, han estat encantats tant els residents com els voluntaris. Els residents

havien escrit poemes, se'ls han llegit, i els han fet un regal, estan encantats amb les roses.

Ha sigut molt bonic. Moltes gràcies de part dels residents i del personal.”

Susana Arias, Treballadora Social de la Residència St. Pau

 

 

dsc 1661

dsc 1656

 

Fotografies: Roger Navarro

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.