La Maria i la Dolors, Roses Contra l'Oblit 2016 Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 19 d'abril de 2016 14:48

 

La Maria i la Dolors són les grans protagonistes de la campanya d’Amics de la Gent Gran per aquest Sant Jordi, juntament amb l’inestimable suport del periodista i escriptor Albert Om i la cantant i actriu Nina.

Aquesta campanya és un homenatge a totes les Dolors i Maries del món, que tot i tenir altres noms i altres realitats, totes tenen la mateixa essència; estan en un moment vital en que el passat ocupa més espai que el futur.

 

dolors i maria

  Fotografia: Laura Abad

 

Amb la campanya de Roses Contra l’Oblit d’enguany, des d’Amics de la Gent Gran hem volgut destacar que el temps no es mesura per la seva quantitat sinó per la intensitat amb el que es viu, en definitiva, per l’amor que s’hi posa a cada minut, a cada segon.

La reciprocitat de les relacions entre les persones de diferents edats, els moments que es comparteixen i que es gaudeixen i la joia d’aprendre, de no tenir límits per compartir i per aprendre, és el que hem volgut transmetre.

Les Roses Contra l’Oblit són la metàfora de l’amistat. Tant les roses com l’amistat són perdurables, estan a prop del cor i es porten amb molta satisfacció i goig.

Que el Sant Jordi i les Roses Contra l’Oblit ens facin sempre recordar que les persones grans són el gran bagatge que tenim a la nostra societat i que estan esperant-nos per compartir el temps i omplir-lo de vida i amistat.

 

Des de l’entitat us desitgem de tot cor un gran Sant Jordi!

 

Per la Dolors, per la Maria i per a tota la gent gran!

 

Albert Quiles i Martínez

Director gerent d’Amics de la Gent Gran, en nom de tot l’equip.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.