Compartim premi amb Avismón a la trajectòria Imprimeix Correu electrònic
divendres, 23 de novembre de 2012 00:00

Premis ACRA 2012L'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) ha concedit a Avismón-Catalunya i Amics de la Gent Gran un dels seus Premis ACRA per la millora del benestar i qualitat de vida de les persones. Es tracta del guardó en la categoria de Millor trajectòria i aportació professional en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal, que el jurat d'aquests premis ha concedit ex aequo a les dues organtitzacions de voluntariat. Des d'Amics de la Gent Gran agraïm moltíssim aquest premi, que reconeix l'esforç de milers de voluntaris i voluntàries, donants i col·laboradors que  han fet i fan possible tirar endavant la tasca de combatre la soledat no volguda i l'aïllament social de les persones grans. I donem l'enhorabona a Avismón-Catalunya per la seva lluita contra la soledat.

L'acte de lliurament dels Premis ACRA 2012 ha tingut lloc aquest 15 de novembre al Palau de Pedralbes de Barcelona. En representació d'Amics de la Gent Gran, ha recollit el guardó el Francisco Javier, beneficiari de l'entitat, i el president, Maurici Blancafort. La cerimònia també ha servit per commemorar el desè aniversari d'aquests premis.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.