Amics de la Gent Gran, Creu de Sant Jordi 2012 Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 10 d'abril de 2012 12:16
Sant Joan 2010
Foto: Paco Guirao

Amics de la Gent Gran ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2012. Rebem amb satisfacció i una gran alegria la concessió d’aquest guardó per part de la Generalitat. Aquesta distinció és tot un reconeixement als milers de persones grans que formen part o han format part de l’entitat, de voluntaris i voluntàries que aporten o han aportat la seva col·laboració, i de socis i donants amb les seves aportacions, així com del equip tècnic, tots plegats en la tasca d’ajudar la gent gran. La Creu de Sant Jordi arriba, a més, en l’any de la celebració del 25è aniversari de l’entitat, que té com a data d’inici el mes de setembre.

Aquest reconeixement, que és una de les màximes distincions que pot rebre una entitat de mans del Govern català, ens dóna empenta per continuar endavant en la feina de donar suport a les persones grans. I ens permet afrontar un dels principals reptes de futur d’Amics de la Gent Gran: que l’acció social per fer costat a la gent gran sigui present a tot Catalunya. Per a això continuarem necessitant la implicació del voluntariat, socis, donants i la ciutadania en general.

Amb aquest guardó, l’entitat vol homenatjar i reconèixer la tasca de totes les persones que han fet, fan i faran possible que cada cop hi hagi menys persones grans patint les conseqüències de la soledat i l’aïllament social. L’acte de lliurament ha tingut lloc el 20 d’abril al Palau de la Generalitat.

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.