Testimoni del Sergio, voluntari d'Amics de la Gent Gran Imprimeix Correu electrònic

Sergio i Mercedes, una gran amistat

El Sergio i la Mercedes, una gran amistat

El Sergio, que ha estat voluntari d'Amics de la Gent Gran des de l'octubre del 2012, escriu sobre les seves vivències amb la Mercedes, la seva gran amiga.

"Avui ha estat el meu últim dia amb la Mercedes.
Amb sentiments enfrontats, alegria per poder haver compartit amb ella molts moments bonics i tristesa per marxar. Quan vaig començar amb el voluntariat pensava que l'essencial era l'afecte i avui m'afirmo en aquesta idea.
La Mercedes és una persona afectuosa i generosa. Només cal tenir en compte la seva cadira de rodes, com d’estretes que són les parets per passar-hi i paciència perquè el seu món és bastant petit, les seves converses són de la seva germana, nebodes, les noies que en tenen cura.
Té una memòria prodigiosa i és mig sergent però amb el pas del temps, quan t'acostumes a les seves necessitats tot va bé. Ara ella està expectant per conèixer la seva nova persona voluntària.
Ha estat un veritable plaer fer voluntariat amb Amics de la Gent Gran, sens dubte m’emporto molt més del que deixo. La Mercedes m'ha fet immensament feliç i m’emporto el seu afecte al cor.
Gràcies per aquesta oportunitat, tant de bo algun dia pugui tornar i repetir està experiència meravellosa. Una abraçada immensa."

 

 Tornar a l'article Testimonis de voluntariat

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.