El repte esportiu i solidari Non Stop Santiago a favor d'Amics de la Gent Gran Imprimeix Correu electrònic

Recórrer el Camí de Santiago, 779 quilòmetres, en 10 dies per aconseguir fons per a Amics de la Gent Gran. Amb l'aventura esportiva Non Stop Santiago, el JuanMa va aconseguir recaptar més de 2.000 euros. Tota una aventura humana i amb un component personal molt fort. Aquest és el seu testimoni:

km-24-web"Amb aquestes paraules vull fer un resum del que va significar per a mi aquest repte o aventura solidària i esportiva de Non Stop Santiago a favor d'Amics de la Gent Gran. La iniciativa va sorgir d’un desig, una promesa, d’un sentiment barreja d’una dolorosa realitat i una esperança latent.
Tot començà en acabar la vida d’una persona estimada, el meu pare, que després de patir una malaltia degenerativa durant més de 20 anys va veure com s’apagava la seva llum, sempre al costat de la mare infatigable.
Setmanes més tard del seu adéu, vaig tornar a entrenar per la muntanya, a gaudir de l’entorn, de la natura i a retrobar la meva pau interior. Les casualitats van fer que en una visita a la meva mare veiés un vehicle amb un adhesiu, Amics de la Gent Gran, i amb una meditació pausada em vaig aventurar a proposar a la fundació el repte esportiu juntament a la causa solidària.
El motiu, les raons del repte, rendir homenatge (personalment a la meva família) a les persones grans i  intentar ajudar-los amb l’objectiu de recaptar donatius i així poder mitigar el patiment diari de la nostra gent gran. Es va aconseguir la implicació de particulars i anònims en forma de microdonatius i la d’empreses que aportaven material per al repte esportiu.
Una de les coses que precisament m’ha omplert més és aquesta implicació dels amics, de la família, de persones desconegudes que han posat el seu esforç, confiança i interès en aquest projecte. Com a exemple en Gorka Arratibel, una persona totalment desconeguda per mi i per la resta, que a part de l’aportació econòmica, va esperar a Pamplona per recórrer 10 quilòmetres amb el grup i que el treball de la fundació el va resultar molt enriquidor.
La recaptació econòmica va ser una petita gota d’aigua en mig d’un oceà de necessitat però la il·lusió, entrega i seguiment de l’esdeveniment em va satisfer tant que només una lesió podia trencar el repte.
Desgraciadament abans d’arribar a Lleó (amb més de 400 quilòmetres a les cames en cinc dies), la maleïda lesió va aparèixer als dos genolls (condromalàcia rotuliana), però no em va defallir la il·lusió, tot el contrari em va enfortir el cor i l’ànima. Molt més quan al mes de juny en una revetlla de Sant Joan avançada per a les persones grans als Jardins de Pedralbes, tant els membres de la fundació com a persones sense cap vinculació amb mi, van interessar-se pel repte, per la forma, per les inquietuds, els entrebancs, les alegries, les llàgrimes, els agraïments, les felicitacions... i tot davant de la meva estimada mare que va entendre la magnitud sentimental de la bogeria esportiva i l’èxit personal de cada una de les persones que d’una o altre manera van contribuir a fer possible que la gota d’aigua arribés al seu estimat Oceà.
Tinc una promesa ferma en recuperar-me, intentaré de nou començar i acabar el repte esportiu amb la alegria i força que tothom em va transmetre.
Per últim, infinites gràcies als innumerables amics, coneguts, desconeguts, família, empreses i a la fundació que m’han donat la possibilitat de portar a terme el nostre i vostre repte solidari. Gràcies papa per donar-me forces i enllumenar la meva vida!!!".

 

>Descobreix en aquest enllaç com pots crear una iniciativa solidària a favor d'Amics de la Gent Gran.

 

 Tornar a l'article Testimonis de socis i col·laboradors

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.