Testimoni de la Rosa: Amistats que creixen dia a dia Imprimeix Correu electrònic

amics-gent-gran-testimoni-rosa-nuria

La Rosa (a la dreta), amb la Núria / ©AGG

Aquests és el testimoni emotiu de la Rosa, de 82 anys, gran amiga d’Amics de la Gent Gran a Vilanova i la Geltrú, amb la seva voluntària, la Núria.

Rosa: "Fa quatre anys, vaig caure per una estirada de la bossa i em vaig trencar el fèmur. Tot just ara començo a caminar i a sortir al carrer, però no ho faig sola perquè em fa por que una bicicleta o un patinet em donin un cop.
Tinc una filla i una néta que em vénen a veure cada dia i sempre que poden, però treballen. De fet, va ser la meva filla qui es va posar en contacte amb Amics de la Gent Gran perquè em vinguin a visitar. I així vaig conèixer la Núria, la meva voluntària. El primer dia va venir acompanyada de l'Antònia (responsable de la delegació de Vilanova i la Geltrú) i ja vaig veure que les dues són fantàstiques.
La Núria és un suport per a mi i de seguida vam connectar. Es fa estimar i em dóna molts ànims. Ve a casa cada dilluns i, si fa bo, sortim a passejar i ens expliquem la nostra vida. Estic acostumada a viure sola, però la soledat és fatal perquè començo a donar voltes a les coses i a pensar que abans era molt activa i ara, per a qualsevol cosa, trigo molt. S'hauria de fer més cas a les persones grans."

Gràcies Rosa per compartir aquest testimoni!

 

 Tornar a l'article Testimonis

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.