Testimoni de l'Assumpta després de les Vacances Amigues Imprimeix Correu electrònic

arbucies-juliol-2014 1333-web

Vacances Amigues 2014 a Arbúcies. Foto: © AGG

L'Assumpta* ha viscut aquest estiu 2014 les Vacances Amigues i ens ha enviat aquestes paraules d'agraïment tan emotives:

"Al tornar a casa, després d’aquests dies de vacances, en la nit d’insomni, tots esteu amb mi, vaig recordant un per un els moments que hem estat junts, que hem rigut, que ens hem abraçat, que heu estat tant per nosaltres.

He observat que fins i tot heu estat alerta a la nit per als que ho necessitaven, sempre amb aquella sol·licitud, tan espontània, sou formidables...
La humanitat que teniu i sentiu, qualitat que molts la ignoren.
Aquests dies han sigut un bàlsam, res em feia mal, gràcies a tots vosaltres: organització, voluntariat, i tots els que col·laboreu perquè això funcioni.
Moltes gràcies.
Agost 2014"

 

>Vols contribuir a que més persones com l'Assumpta gaudeixin de la companyia i el caliu humà que es mereixen? Col·labora amb nosaltres.

 

*Hem canviat el nom de l'autora de la carta per desig exprés de la persona gran i per mantenir el seu anonimat.

 

 Tornar a l'article Testimonis

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.