Testimoni de la Carme després de les Vacances Amigues Imprimeix Correu electrònic

arbucies-juliol-2014 1321

La Carme, durant un taller a Arbúcies

“Jo sóc de sortir, encara que no puc caminar gaire”. Les paraules de la Carme, persona gran acompanyada, són tota una declaració d’intencions. Als seus 88 anys, ha participat a les seves primeres Vacances Amigues en companyia d’altres persones grans i persones voluntàries d’Amics de Gent Gran. “Al principi tenia les meves reserves, perquè no coneixia ningú”, explica. Però la seva cara de felicitat després de viure aquesta experiència ho diu tot: “Tots els voluntaris són fabulosos”.
La Carme, que va néixer i sempre ha viscut a la ciutat, ha passat 6 dies de convivència als afores d’Arbúcies, enmig de la natura. El que més li ha agradat? No destacaria cap aspecte en particular, d’aquestes vacances, però sí que recorda especialment els passeigs al voltant de l’alberg i la visita al Museu Etnològic.
Tot són bons records de les Vacances Amigues per a les 16 persones grans. “6 dies fa que el viatge va començar, 6 dies que no podrem oblidar”, recita un poema improvisat l’Elisa, de 81 anys, que només té bones paraules per a les 9 voluntàries, voluntaris i professionals d’infermeria i gerocultura que els han acompanyat aquests dies. Igual que el Cipriano, de 83 anys, que s’emporta a casa una experiència inoblidable. “En tot els anys que he viscut no havia trobat mai el carinyo com ara”, explica. “A la meva edat, no m’ho hagués esperat”, afegeix.

 

arbucies-juliol-2014 1324

Persones grans i voluntàries a Arbúcies

arbucies-juliol-2014 1333

Vacances Amigues 2014 a Arbúcies

 

>Vols contribuir a que persones com la Carme, l’Elisa i el Cipriano gaudeixin de les Vacances Amigues? Col·labora amb nosaltres.

 

 Tornar a l'article Testimonis

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.