“Vaig anar a les Vacances Amigues per sortir d’aquí i no m’hagués imaginat mai que seria tan fabulós” Imprimeix Correu electrònic

Text: Anna Palomo

Vacances Amigues Tiana 2013

La Teresa amb el Luis, voluntari, a Tiana

La Teresa és una de les 12 persones grans que van poder gaudir de les Vacances Amigues a Tiana, del 25 al 30 de juny. La visito a casa seva perquè m’expliqui com s’ho va passar i, només obrir-me la porta, no para de dir-me: “Sou tots meravellosos!”. Seiem l’una al costat de l’altra i comencem a xerrar amb música de Mecano de rerefons. “L’Ana Torroja, m’encanta”, assegura.
Li demano quines activitats van realitzar a Tiana i em respon: “Què fèiem? Doncs, bàsicament, riure, ballar... En definitiva, passar-ho molt bé!”. La Teresa afirma que tot li va agradar molt. “Un dia, els voluntaris ens van deixar sols una estona. I tots ens preguntàvem, on deuen ser? De cop, van arribar tots disfressats i ens van fer riure molt”. Ella està molt satisfeta pel tracte que va rebre: “Tot el personal era molt atent, no et faltava mai res”. De fet, és celíaca i explica que sempre li preparaven un menjar per a ella, i agraeix que el dia que van anar a dinar a un restaurant a Premià, quan va arribar ja tenia preparat el seu pa especial.
Al llarg de la conversa, la Teresa em va  repetint que, tot i que entén que tinguin preferència les persones que encara no han pogut gaudir de les Vacances Amigues, li encantaria assistir a les que se celebraran a finals d’agost a Vic. I afegeix: “Hi vaig anar per sortir d’aquí i no m’hagués imaginat mai que seria tan fabulós”.
L’última vegada que havia estat de vacances va ser fa tres anys, a veure una de les seves filles que viu a Alemanya, i ara guarda un gran record dels dies a Tiana. No dubta a l’hora d’afirmar: “M'apuntaré a totes les activitats que em proposin des d'Amics de la Gent Gran. A tot diré que sí!”.

Vacances Amigues a Tiana 2013

Vacances Amigues Tiana 2013

En acabar, la Teresa assegura que se sent molt ben acompanyada amb la fundació: “He trobat amics, una família i un suport per a tot”. Explica que se sentia angoixada perquè té una visita a l’hospital de Sant Pau i els seus fills no hi poden anar. Va trucar a l’oficina de l’entitat i, de seguida, li van oferir un voluntari perquè la portés.

La mateixa Teresa ha escrit aquestes línies de la seva experiència amb l'entitat:

"Jo no coneixia Amics de la Gent Gran, però tan de bo els hagués conegut abans, mai hagués pensat que m’ho passaria tan bé amb ells. Primer, hi vaig anar per Sant Jordi i ja em va agradar; no parlem de la revetlla de Sant Joan, va ser estupenda en tots els sentits, i la voluntat tan gran dels voluntaris. Només em va faltar anar a Tiana per rematar els bons moments que es passen amb ells.
He demanat un voluntari per anar al metge un dia que als meus fills els va molt malament acompanyar-me i, de seguida, m’han dit que compti amb ells. Per a ells no hi ha cap problema, tot són facilitats, no hi ha impossibles."

 

>Fes que aquest sigui un estiu acompanyat per a moltes persones grans com la Teresa. Entra en aquest enllaç i col·labora!

 

Tornar a l'article Testimonis

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.