Pla Estratègic 2014-2016: un compromís contra la soledat Imprimeix Correu electrònic
Pla Estratègic d'Amics de la Gent Gran

La soledat no volguda és un problema amb repercussions molt negatives per a les persones grans que la pateixen. Després d’una vida dedicada als altres, moltes d’elles es veuen relegades a l’oblit i l’aïllament. Aquesta soledat la viuen en silenci a les seves llars, o sovint en la fredor dels centres residencials. Són invisibles en una societat que es mou molt ràpid. No volen ser una molèstia pels seus éssers estimats, si en tenen. I a més, viuen amb tota la resta de problemes que han d’afrontar com qualsevol altra persona: salut, manca d’autonomia, higiene, habitatge, diners, nostàlgia, pors...

Davant aquesta situació tan greu, Amics de la Gent Gran considerem que cal posar-hi remei de manera ràpida i no ens volem quedar de braços creuats: entre totes i tots tenim capacitat per canviar-la. Per això, durant tot un any hem dedicat els nostres esforços a un objectiu esperançador i engrescador: elaborar el nou Pla Estratègic 2014-2016. Aquest document ens serveix com a full de ruta per al desenvolupament  en el futur i és un compromís que adquirim davant la societat. En l'elaboració del Pla Estratègic han participat més de 1.000 persones vinculades al projecte d’Amics de la Gent Gran, persones grans, persones voluntàries, socis/es i donants, equip tècnic, patronat i representants d’altres entitats. A més de definir un nou model d’expansió territorial, l’altre eix principal d'aquest document és establir una nova proposta d’acció social.

 

> Descarrega't aquí el document de resum del Pla Estratègic 2014-2016

> Descarrega't aquí del document complet del Pla Estratègic 2014-2016

 
 

Butlletí

 

Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Si vols, pots canviar les teves preferències o ampliar aquesta informació.